Nieuws van de schilderschool

Inmiddels hebben zich al weer 8 nieuwe leden aangemeld, maar dat kan nog beter. Er is nog plaats op de dinsdag ochtend waar we ook gezellig samen werken onder begeleiding van Klaas van den Hurk. We werken daar van 9:00 tot 12:00 uur. Kom eens langs op meld je aan via ons secretariaat bij Leny Beks 040-2858517


Start seizoen 2024-2025

Met ingang van dinsdag 3 september starten we weer met een nieuw seizoen in de Twern. We starten weer met 3 groepen, dinsdag-ochtend onder leiding van Klaas van den Hurk; dinsdagmiddag en woensdagavond onder leiding van Peter van Bussel. We hanteren de bestaande groepensamenstelling en met de nieuwe leden is of wordt nog afgestemd bij welke groep ze worden ingedeeld. Zij hebben veelal hun voorkeur aangegeven. De woensdag avond groep is inmiddels volgeboekt, helaas, maar op dinsdag overdag is nog plaats. Om een nieuwe avondgroep te starten dient het aantal aanmeldingen eerst nog verder op te lopen en zoeken we dan een deskundige begeleider die het gehele seizoen beschikbaar is.

Omdat Corona of de griep soms weer kan opspelen willen wij u verzoeken thuis te blijven indien u verkouden bent of in direct contact bent geweest met iemand die met corona of de griep besmet is, totdat u geen klachten meer heeft. Doe in ieder geval een zelftest om zeker te zijn dat u niet positief besmet bent.


Lid worden en meedoen……

Ieder tekent en/of schildert bij ons op zijn of haar niveau onder deskundige begeleiding en we helpen en kijken bij elkaar. U krijgt niet echt klassikaal les, maar wordt begeleid en ondersteund bij datgene wat u zelf graag maakt. Kijk alvast eens bij de rubriek Tips en Trucs op deze site. Daar vindt u o.a. een mooie praktijkwijzer die kan helpen bij het maken van een keuze wat u voor techniek zou willen gebruiken en welke materialen u daarbij nodig heeft.

Inschrijfformulier schilderschool : downloaden