welkom bij onze vereniging

Onze club is bedoeld voor volwassenen die zijn of haar teken- / schilderkunsten ten uitvoer willen brengen en daarbij iets op willen steken van de medecursisten. U bent vrij in wat u wilt schilderen, en indien u dat wenst krijgt u hulp van een geschoolde docent. Onze leden zijn vaak mensen die al wat langer schilderen. Maar onder hen ook mensen die al lang eens wilden gaan schilderen of tekenen maar er niet aan toe kwamen. Samen doe je dat gemakkelijker en u heeft op deze manier een geplande avond of middag of ochtend die u daarvoor heeft voorbestemd.

Het doel is te schilderen en tekenen naar eigen behoefte. Ieder krijgt de kans om op zijn/haar niveau te kunnen schilderen c.q. tekenen. We werken met geschoolde begeleiders waarvan een aantal mensen aan de academie in Arendonk zijn afgestudeerd. Onze leden komen voornamelijk uit Geldrop, Mierlo en omgeving. U kunt schilderen, tekenen, gemengde technieken gebruiken enz. Het hangt van uw eigen fantasie af. U dient zelf voor uw eigen materialen te zorgen zoals verf, kwasten, papier, canvas panelen e.d. De school beschikt over grote schilder- en tafelezels. Wij kunnen u adviseren in de aanschaf van materialen en voor weinig geld is het mogelijk dat u de mooiste schilderstukken maakt. Het is een kwestie van doen.

Er zijn cursussen op de volgende momenten:
Dinsdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur
Dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur
Woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur.
We werken met groepen van ongeveer 12 cursisten en 1 docent. Er is nog op bepaalde dagdelen overdag nog plaats voor extra leden.

Heeft U interesse ?
Neem dan eerst contact op met ons secretariaat, Leny Beks telefoon: 040-2858517. Zij kan aangeven wat de mogelijkheden zijn. U kunt altijd een à twee proeflessen meedraaien, waarna u zich kunt inschrijven.
Inschrijven gaat schriftelijk, de administratiekosten zijn € 7,00
De kosten van de schilderschool zijn per 1 sept 2018 € 28,50 per maand.
Dit bedrag moet u steeds per maand vooraf overmaken naar rekeningnummer ; NL54 RABO 0120 3503 78 ten name van de GVSS te Geldrop o.v.v. welke maand.
Bij voorkeur via een automatische overschrijving per maand. (contributietermijn = 10 maanden / jaar en loopt van september t/m juni).

Inschrijfformulier : downloaden

Privacyverklaring : Downloaden