Op 28 en 29 april organiseerden wij weer onze jaarlijkse
expositie
in De Dreef, in de Coevering te Geldrop.

Het was De gelegenheid om kennis te maken met kunst. De kunst die velen, misschien wel uw buren, in Geldrop, Mierlo, Heeze, Nuenen, Maarheeze, Eindhoven en Son, maken.
Aquarel, acryl, olieverf, pastel, krijt en dit jaar voor het eerst ook tekeningen in houtskool en potlood.
Ruim zeventig leden vinden iedere week inspiratie en veel plezier in ons atelier "de Twern", aan de Kettingstraat in Geldrop. Drie ervaren begeleiders helpen ons, wanneer we om hulp vragen. Maar de ideeën  waarmee je zelf komt krijgen alle ruimte.

In onze jaarlijkse expositie kon u zien hoe actief en gemotiveerd wij bezig zijn geweest en dat daar verrassend mooi werk uit is ontstaat!

 

Dit jaar hadden we een bijzondere actie voor het goede doel. Veel leden van ons hadden een doek ter beschikking gesteld voor de verkoop. Ook hadden verschillende leden aangegeven hun doek te willen verkopen en 30 % van de opbrengst ter beschikking te stellen voor het Ronald Mc Donaldhuis.

Dit heeft geresuleerd in een totale opbrengst van maar liefst

€ 1090,00

ten bate van het Ronald Mc Donaldhuis in Veldhoven.

Wij hebben de opbrengst overgedragen tijdens een bezoek aan het management van het Ronald Mc Donaldhuis in Veldhoven. Zij waren erg dankbaar en zijn heel blij met iedere donatie die zij ontvangen. Zonder deze donaties en zonder al die vrijwilligers, meer dan 100 alleen al in Veldhoven, kunnen zijn het niet runnen.

Namens het bestuur iedereen van harte bedankt.