De Geldropse Vrijetijds Schilder-school is een vereniging die al meer dan 20 jaar bestaat.

Het doel is te schilderen en tekenen naar eigen behoefte. Ieder krijgt kans om op zijn/haar niveau te kunnen schilderen c.q. te tekenen. We werken met geschoolde begeleiders waarvan een aantal mensen in Aerendonk zijn afgestudeerd. Onze leden komen voornamelijk uit Geldrop, Mierlo en Heeze.

Materialen:

U zorgt zelf voor uw eigen materialen en schildersspullen, wij kunnen u natuurlijk hierover adviseren. Via onderstaande link kunt u een praktijkwijzer downloaden, waarin wij enkele tips geven over het tekenen en schilderen en de materialen die u kunt gebruiken.

 Het nieuwe Seizoen 2018 / 2019 is weer volop aan de gang.

 

koeOp maandag 3 sept 2018 is het  nieuwe seizoen weer begonnen. In de vakantie is weer voldoende inspiratie opgedaan om te schilderen.  Misschien hebt u nog bekenden ontmoet die ook enthousiast zijn geworden en staan te trappelen om mee te doen. Dat kan natuurlijk, want we kunnen nog nieuwe leden gebruiken.

 

Laat ze contact opnemen met ons secretariaat of een mailtje sturen naar ons emailadres info@schilderschoolgeldrop.nl .


Vertel ze ook dat ze gratis 2 lesavonden mee kunnen schilderen om te ontdekken hoe wij werken en dat schilderen of tekenen niet moeilijk is. Ieder schildert bij ons op zijn of haar niveau. beginners en gevorderden kunnen elkaar helpen. Je schildert of tekent wat je graag schildert en krijgt assistentie van een deskundige begeleiding.

 

Wij zijn een vereniging zonder subsidie. De contributie bedraagt slechts E 28,50 / maand. U gebruikt uw eigen verf en paneeltjes en de koffie is gratis. Wij hebben schildersezels en een mooie ruimte "De Twern"

 

Het seizoen loopt van sept t/m juni, dus 10 maanden.

 

Zegt het voort Zegt het voort

 

Bijgaand de link voor een Inschrijfformulier.

 

Algemene ledenvergadering 19-02-2019

Dinsdag 19-02-2019 hielden we weer onze algemene ledenvergadering waar onze leden samen met het bestuur terugkeken op het afgelopen jaar, waar de financien werden doorgesproken en waar nieuwe ideeen op tafel kwamen voor het komende jaar.

Bijgaand vindt u een link naar het verslag van deze vergadering.


Klaas van den Hurk

Voorzitter

 

Bij deze  de link naar het verslag van 19-02-2019Workshop "zelf doek opspannen".

Maandagavond 15 mei en dinsdag ochtend 16 mei 2017 gaven respectievelijk Juliette en Margo een workshop "Zelf doek opspannen".

Van Bets van de dinsdagochtendgroep hadden we op de schildersschool linnen gekregen.
Dit mochten we gebruiken om doeken op te spannen.

1

 

 

 

 

 

De resultaten mochten er zijn. Het was een leuke ervaring om te zien wat er allemaal komt kijken bij het opspannen van een doek, en uiteindelijk een basis hebt om op te gaan schilderen.


Dank aan Juliette en Margo.

Enkele fotos van de maandag.